Produkten har blivit tillagd i varukorgen

ski dad.

 

Skidad AB startades 2009 och ägs av Patrik Attskog, företaget kom till då jag inte fann någon anledning varför vi skall köpa våra skidor på europeiska hemsidor. Så med låga omkostnader och ett brinnande skidintresse så försöker vi göra vårt för att kunna leverera kvalitetsskidor och tillbehör riktigt prisvärt och med bra service!

 

Förutom att driva ski dad är jag utbildad steg 4 instruktör på skidor, utbildad skidpatrullör och jobbar även i skidpatrullen på Skistar Åre och i cykelpatrullen på sommaren. Har tidigare jobbat i olika butiker och skidhyror, arbetat med skidskola, guidning och snöläggning, jag har även lång erfarenhet av försäljning av skidor, skidfix och bootfitting. På min lediga tid så är det friåkning på Åreskutan som dominerar!

 

ski dad är ett företag beläget i Undersåker utanför Åre, vi säljer skidor och alpinutrustning via webbutiken skidad.com och från vår butik! Ring, mejla eller stanna när ni åker förbi och kom in på ett besök!

 

Förutom våra produkter i webshopen så tar vi hem utrustning efter beställning då vi har bra kontakt med många stora leverantörer.

 

På det amerikanska skidmärket Icelantic har vi den scandinaviska distributionen, på övriga märken jobbar vi bara med de svenska agenturerna på respektive märke.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen